We appreciate your visit to How can you determine the meaning of the word imminent in the first section of this document A The antonym potential defines imminent B The. This page offers clear insights and highlights the essential aspects of the topic. Our goal is to provide a helpful and engaging learning experience. Explore the content and find the answers you need!
Answer :
Final answer:
The word 'imminent' in the passage means that the tsunami is likely to happen soon or in the near future.
Explanation:
In the given context, the meaning of the word 'imminent' can be determined by considering the information provided. The passage states that a potentially dangerous distant seismic event has occurred, which may later impact the watch area with a tsunami. Therefore, 'imminent' means that the tsunami is likely to happen soon or in the near future.
Learn more about Meaning of the word 'imminent'
Thanks for taking the time to read How can you determine the meaning of the word imminent in the first section of this document A The antonym potential defines imminent B The. We hope the insights shared have been valuable and enhanced your understanding of the topic. Don�t hesitate to browse our website for more informative and engaging content!
- Why do Businesses Exist Why does Starbucks Exist What Service does Starbucks Provide Really what is their product.
- The pattern of numbers below is an arithmetic sequence tex 14 24 34 44 54 ldots tex Which statement describes the recursive function used to..
- Morgan felt the need to streamline Edison Electric What changes did Morgan make.
Rewritten by : Barada