We appreciate your visit to Select the correct answer What can be inferred from both the passage and the illustration A Heidi is going to spend the day with Peter. This page offers clear insights and highlights the essential aspects of the topic. Our goal is to provide a helpful and engaging learning experience. Explore the content and find the answers you need!
Answer :
The inference that can be made from the passage is that D. Grandfather and Heidi enjoy each other's company.
What is an inference?
Inferences are steps in reasoning that connect premises to logical conclusions; the word "infer" is etymologically related to the verb "carry forward." Inference is a literary technique that is frequently employed in both literature and daily life and involves making logical deductions based on premises that are presumed to be true.
These ought to be founded on solid foundations. In this case, the inference that can be made from the passage is that grandfather and Heidi enjoy each other's company
Learn more about inference on:
https://brainly.com/question/25913650
#SPJ1
Thanks for taking the time to read Select the correct answer What can be inferred from both the passage and the illustration A Heidi is going to spend the day with Peter. We hope the insights shared have been valuable and enhanced your understanding of the topic. Don�t hesitate to browse our website for more informative and engaging content!
- Why do Businesses Exist Why does Starbucks Exist What Service does Starbucks Provide Really what is their product.
- The pattern of numbers below is an arithmetic sequence tex 14 24 34 44 54 ldots tex Which statement describes the recursive function used to..
- Morgan felt the need to streamline Edison Electric What changes did Morgan make.
Rewritten by : Barada